İZMİR / BAYINDIR - Pınarlı Çayır İlkokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında her ay etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz HAYRİMATÖR Sinema filmini severek izledi. Ardından yemeğe giderek hep birlikte pizza keyfi yaptılar :)

Ock

İl Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ tarafından 1. dönem yarıyıl tatil hediyesi olarak öğrencilerimize verilmek üzere hazırlanan İzmir Çocuk dergisinin 2. sayısına ulaşmak için tıklayınız..

Ara

12-18 ARALIK TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI'NI KUTLADIK. YERLİ MALI KULLANMANIN ÖNEMİNİ ANLATTIK.

Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMIMIZI YAPTIK.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimizde yаşаyаcаksın.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık

Ekm

CUMHURİYETİMİZN 100. YIL KUTLAMASI İÇİN OKULUMUZDA HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR. 25/10/2023 TARİHİNDE ÇOCUK ŞENLİĞİNDE GELENEKSEL OYUNLARI OYNADIK.

Ekm

Codeweek, Ekim ayının içinde uygulanan, kodlama ve dijital okuryazarlığı herkes için eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir.   Öğrenciler ve öğretmenler tarafından yapılan etkinlikler dijital okuryazarlığı ve kodlamayı merak uyandıricı ve keyifli hale getirir.

Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir şekilde 07-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kod Haftasının 2023 yılı teması “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” olarak uygulanmıştır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başladı.

Herekese huzurlu, sağlıklı, başarılı bir yıl diliyoruz.

Nis

Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda hazırlamış olduğumuz program ile coşkuyla kutladık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programımız günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerle devam etti. Programda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu skeçlere, gösterilere ve öğrencilerimizin en çok eğlendiği bölüm olan çeşitli yarışmalara yer verildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.